Home | Links | Medewerkers | Bereikbaarheid | Contact
 
 

Coach & Care is aangesloten bij:

Nederlandse Orde van Beroepscoaches



The European Association for Psychotherapy

The European Association for Gestalt Therapy

 

 
 
NVAGT



  Wie zijn wij

Jacqueline Verharen is Maatschappelijk werkster,  Dramatherapeut, Experientieel therapeut en Gestalttherapeut. Ze is sinds 1985 werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg. Ze heeft haar opleidingen gevolgd bij de Hogeschool van Utrecht en het Kemplerinstituut Nederland. Ze werkt met individuele cliŽnten maar geeft samen met Jan ook relatietherapie. Jacqueline is lid van de NVAGT en EAGT. Verder is ze aangesloten bij de gespecialiseerde geschilleninstantie voor de Complementaire en Alternatieve zorg (SCAG) onder nummer 11101. Voor informatie zie www.scag.nl

Jacqueline Verharen is aangesloten bij:

European Association for Gestalttherapy and Gestalttheory’ (EAGT)

Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie’ (NVAGT)

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) Licentienummer 90111R

 

Telefoonnummer: 06 53124069

E-mail: info@coachandcare.nl

 


 

Jan van Dusschoten is vanaf 1980 werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg. Hij is Maatschappelijk werker, heeft een Mastersopleiding gevolgd in de Integratieve Psychotherapie en is geregistreerd Gestalttherapeut, Integratief therapeut, Registercoach en Gestalt Supervisor.

Zijn specialisaties zijn zingevingsvragen, persoonlijkheidsproblemen en inzichtgevende therapie. Tevens geeft hij coachingstrajecten bij arbeidsgerelateerde problemen, o.a. voor het ROC Midden Nederland.

Hij geeft Coaching, Supervisie en Individuele therapie, en samen met Jacqueline ook Relatietherapie. Verder is hij als trainer/docent verbonden aan het Kempler Instituut Nederland (KIN), een Post HBO erkend opleidingsinstituut voor Systeemgerichte ExperientiŽle therapie en Gestalt Family Therapy met EAGT erkende opleidingen. Ook werkt hij als opleider bij het Upledger Instituut Nederland. Verder is hij aangesloten bij de gespecialiseerde geschilleninstantie voor de Complementaire en Alternatieve zorg (SCAG) onder nummer 11088. Voor informatie zie www.scag.nl

Ieder begeleidingstraject is voor hem een uniek, persoonlijk op maat gesneden proces. Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten, zijn eigen behoeften en verlangens. "Om die naar boven te krijgen en te helpen ze te realiseren is ook voor mij een rijkdom om aan mee te mogen werken."

Jan van Dusschoten is aangesloten bij

European Association for Psychotherapy (EAP) in Wenen

Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP).

Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)

European Association for Gestalttherapy and Gestalttheory’ (EAGT)

Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie’ (NVAGT)

European Association for Logotherapy and Existential Analysis’ (EALEA).

 

Telefoonnummer: 06-44838912

E-mail: info@coachandcare.nl

 


 
     
 

 

 

 
     
     
     
Jutfaseweg 251 (woonschip)
3522 HS Utrecht
Mob: 06-44838912 of 06 53124069
 
 

KvK-nummer Isis 30265197 KvK-nummer Limes 30271795